Dansk pizza er blandt de ti bedste i verden

Dansk restaurant laver nogle af verdens bedste pizzaer. Det mener det engelske medie The Guardian.

På Bæst kan du både få pizzaer med ansjoser, blåskimmelost og kål. 

Det lyder muligvis mystisk for den kræsne, men det er ikke så ringe endda. 

Det er faktisk så godt, at restauranten nu er blevet udråbt til at være ét af verdens ti bedste pizzarier i den britiske avis The Guardian. 

- På den stilfulde italienske restaurant, der er åbnet af Michelin-stjernekokken Christian Puglisi, er den forkullede pizzabund fin og sprød udenpå, mens den er guddommelig blød inden i - en perfekt bund for den hjemmelavede, økologiske charcuterie og ost, skriver avisen om begrundelsen. 

Selvom man skulle tro, at en pizza blot er en pizza, så gør Nørrebro-restauranten ekstra meget ud af råvarerne.

Charcuteriet er hjemmelavet på etagen over spisestedet på Guldbergsgade, hvor deres mange pølser hænger til tørre. 

En gang om ugen får de leveret to frilandsgrise fra Hindsholm, og efter tryne til hale-princippet bearbejder de utallige udskæringer, så du risikerer at skulle smage på et griseøre. 

Også Mozzarellaosten er hjemmelavet i et 300 liter stort ostekar på stedet. Mælken bliver leveret fra jyske jerseykøer samme dag, som osten serveres. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik