Politiker om mad til ældre: "Jeg ville hellere dø af sult"

Til dagens valgdebat i Allerød var det snakken om maden til de ældre i kommunen, der fik politikerne oppe i det røde felt.

Dansk Folkepartis Else Maria Hansen er glad for, at hun ikke bor på plejehjem i Allerød Kommune. For den mad, de ældre i kommunen får serveret, er ikke noget hun kunne drømnme at sætte tænderne i. 

- Jeg vil hellere dø af sult, siger Else Maria Hansen, der er spidskandidat for Dansk Folkeparti. 

Else Maria Hansen mener ikke, at der er blevet gjort nok for de ældre i kommunen. 

Allerød Kommune er den kommune, der har den højeste gennemsnitsalder. 

Jesper Hammer fra Nye Borgerlige bakker hende op: 

- Undervejs har vi fået lavet noget forfærdeligt mad til de ældre fra et pap-køkken oppe i Hillerød. Det skal vi have lavet om. Vi skal have køkkenerne tilbage til plejecentrene, siger Nye Borgerliges spidskandidat.

"Vi har sunde ældre i kommunen" 

Ifølge borgmester Jørgen Johansen er det dog værd at nævne, at der er flere grunde til, at kommunen ikke bruger mange penge på de ældre.

Han mener blandt andet, at det hænger sammen med, at kommunens ældre er friske, sunde og raske:  

-Vi gør rigtig mange ting for at genoptræne og bruge velfærdsteknologi, og det skal vi fortsætte med. Det er den måde, vi kan skabe indhold og fremtid for de ældre, forklarer den konservative borgmester.

Se hele valgdebatten om de ældre i Allerød Kommune med blandt andre Karsten Längerich, Micki Dam Larsen, Klaus Fisker og Jesper Hammer øverst i artiklen. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik