Danmarks største skianlæg klar med 90 cm sne

Roskilde Skiklub er i dag, torsdag, klar til at åbne skibakken med 90 cm nylagt sne. Det er anden gang i år, at det er lykkedes at åbne for publikum.

Snekanonerne har været på overarbejde de seneste dag, for i Roskilde Skiklub har man grebet chancen, når nu Kong Vinter alligevel kaster massive frostgrader i nakken på os.

- Vi er faktisk klar med en Danmarks rekord, tror jeg. Vi har aldrig før været oppe på at lave 90 centimeter sne før. Vi er meget stolte, lyder det begjestret fra Cecilie Laage-Petersen, Roskilde Skiklub til TV 2 Lorry.

Skibakken åbner flere gange om året, men kun når vejret tillader det. 

- Vi har haft tre snekanoner i gang, der har kørt i døgndrift de seneste dag, fortæller Cecilie Laage-Petersen. 

Det er anden gang Hedeland Skicenter har åben i år, sidste gang var i vinterferien, men her holdt sneen kun en enkelt dag.

500 aktive skiløbere sled de 20 centimeter sneen ned i løbet af den første åbningsdag. Men sådan kommer det ikke til at gå denne gang, lover Roskilde Skiklub. 

- Denne gang regner vi med at kunne have åbent flere dage, især hvis frosten hjælper os og holder, så skal sneen nok blive liggende.

Roskilde skiklub blev stiftet i 1976 og er med sine 40 år en af Danmarks ældste skiklubber. 

- Udover en masse sne byder Hedeland skicenter også på Danmarks største snowpark, mulighed for støvle- og skileje, køb af varm kakao og en fantastisk stemning. Der er mulighed for skiløb for alle, så vi glæder os til at byde skiløbere fra hele Danmark velkommen i sneen, lyder det  fra Roskilde Skiklub.

Hedeland Skicenter er Danmarks største alpine skianlæg der drives af klubbens frivillige. 

Disse dage har Hedeland Skicenter åben: 

Torsdag 1/3 2018 kl. 17.00 – 20.00
Fredag 2/3 2018 kl. 17.00 – 20.00
Lørdag 3/3 2018 kl. 10.00-17.00
Søndag 4/3 2018 kl. 10.00 – 17.00
 
 
Foto: Hedeland Skicenter

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik