Danmarks største motionsevent for kvinder slår deltagerrekord

Mandag afholdes Danmarks største motionsevent for kvinder, der hvert år får flere tusinder kvinder ud at gå for en god sag. I år slår Ladywalk deltagerrekord, og det er stadig muligt at tilmelde sig.

En forårsaften i selskab med kollegaer, veninder og andre glade kvinder, får mandag den 27. maj over 53.000 kvinder til at mødes og gå for en god sag.

Det er i år 19. gang, at der afholdes Ladywalk i Danmark, og arrangøren kan allerede nu oplyse om et rekordhøjt antal deltagere.

Ladywalk fastholder dermed titlen som Danmarks største motionsevent for kvinder.

I TV 2 Lorrys sendeområde afholdes der Ladywalk i København og Hillerød.

- Vi er meget stolte over, at der endnu engang er så mange kvinder, der har lyst til at deltage i Ladywalk og dermed gøre noget godt for sig selv, men også for alle de kvinder der ikke kan, siger formand for Ladywalk, Ivan Mejlgaard.

Støtten fra årets arrangement går til Hjerteforeningen og Psykiatrifonden.
Støtten fra årets arrangement går til Hjerteforeningen og Psykiatrifonden.
Foto: Ladywalk- pressefoto

- Efterspørgslen har i år været større end nogensinde før, og vi håber, at dem, der ikke har nået det endnu, vil komme og tilmelde sig på dagen, tilføjer Ladywalk-formanden.

Gå for en god sag

Ladywalk blev skabt med det formål at få flere kvinder til at opleve glæden ved at komme ud og gå og motionere. 

Senere er Ladywalk blevet en støtteforening, der hvert år uddeler donationer til organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder, og forskning i kvindesygdomme i Danmark. 

Støtten fra årets arrangement går til Hjerteforeningen og Psykiatrifonden.

Arrangøren oplyser, at det stadig er muligt at tilmelde sig årets Ladywalk i København og Hillerød på startstedet fra klokken 15.30. Det koster en pris på 175 kroner per person.

Ladywalk foregår samtidig i 14 forskellige byer rundt om i landet. På alle startsteder kan du vælge at gå enten syv eller 12 kilometer. Der er ingen aldersbegrænsning, så det har ingen betydning, om du på denne vandring kommer frem på egne ben eller i klapvogn.

Du kan læse mere om Ladywalk på motionseventets hjemmeside.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik