Danmarks bedste gløgg kåret

Søndag dystede 12 firmaer og hjemmebryggere ved Torvehallerne i København for at få titlen 'Danmarks bedste gløgg 2017'.

December nærmer sig, og det samme gør de mange jule-traditioner. Derfor var der i dag gang i Gløgg-gryderne, da TorvehallerneKBH skulle kåre Danmarks bedste gløgg 2017. 

quote Det er et et event, som er vokset hvert eneste år med flere deltagere og publikum. Så det er bare noget, som folk interesserer sig for.

Gorm Wisweh, konferencier, DM i gløgg

Dagens dommere var i dag på udgik efter tre ting til årets DM i gløgg. 

- Den skal smage af jul og give indre varme. Det er oftest alkoholen, der giver det, men det kan også være andet, og så handler det overordnet om, hvordan det smager som drik, forklarer Gorm Wisweh til, som er konferencier til dagens event, til TV 2 Lorry. 

Huks Flukks Gløgg er bedst i 2017

Den varme juledrik med mandler og rosiner blev bedømt af både en jury og forbipasserende.

Dommerpanelet består af Magnus Koefod, som er medejer af Michelin-restauranten Kadeau, Jacob Kocemba, som er en prisvindende sommelier og tidligere indehaver af titel "Verdens bedste tjener" og manden bag Løgimose Christian Grønlykke. 

Årets vinder blev to restauratører - Torben og Ulrik fra henholdsvis Peder Oxes Kælder og Huks Fluks, som har brugt fem år på at lave den helt perfekte gløgg.  

- Det er et et event, som er vokset hvert eneste år med flere deltagere og publikum. Så det er bare noget, som folk interesserer sig for, forklarer Gorm Wisweh.

Udover Huks og Flukks gløgg var blandt andre Vaffelbageriet fra Tivoli, firmabryggerne fra MAN Diessel of Turbo og Noorbohandlen på listen over deltagere. 

I 2016 var det Noorbohandelen, der varmede gryden op til en sejr.  

Se hvordan stemningen var til årets VM herunder. 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik