Danish Crown rystet over Slagteriskole

Danish Crown er rystet over Slagteriskolen oven på Undervisningsministeriets undersøgelse af skolens kurser. Slagterigiganten spurgte for nogle år siden skolen, om kurserne var skruet sammen, som de skulle og fik et klart ja, men Undervisningsministeriets undersøgelse viser noget helt andet. Det skriver DAGBLADET Roskilde

- Dels er vi rystet over, at nogle ansatte har fået kursusbeviser, selv om de ikke har været på kursus, og så er vi rystet over, at kurserne er gennemført i produktionen, selv om det ikke er tilladt, siger Anne Villemoes, kommunikationsdirektør i Danish Crown.
Slagteriet vil dog ikke på nuværende tidspunkt sige, om de agter at finde andre kursusudbydere.
- Når vi går til en udbyder af en vare, går vi ud fra, at den er i orden, og vi går ud fra, at der er en grundlæggende tillid mellem os. Uanset hvem der i fremtiden skal stå for kurserne hos os, skal de køre fuldstændigt efter bogen, siger Anne Villemoes til DAGBLADET Roskilde.
Skolens direktør Else Erikstrup ønsker ikke at kommentere konkret på Undervisningsministeriets undersøgelse, fordi de er i gang med at udarbejde et svar, som ministeriet skal have senest 17. september.