Dan Rachlin opfordrer journalist til at knalde mere

Journalist Ea Ørum fik Dan Rachlin til tasterne på Facebook, efter hun havde sendt et spørgeskema rundt til alle sine ekskærester

For at finde ud af hvad der gik galt i hendes tidligere forhold, sendte journalist Ea Ørum et spørgeskema rundt til sine ekskærester.

Hun ville for eksempel vide, hvorfor de mener, at forholdet gik i stykker, hvad det vigtigste i forholdet var, og hvordan det ville lyde, hvis de skulle anbefale hende som kæreste.

?Jeg lavede et projekt, der gik ud på at finde ud af, hvad der gik galt i parforhold. Det gjorde jeg, fordi jeg gerne vil undersøge kærligheden,? siger Ea Ørum.

DJ og vært Dan Rachlin er ikke ked af at blande sig i historier på Facebook, og denne gang er ingen undtagelse. Her skriver han blandt andet:

??Du er så usikker lige under overfladen, at du tror man kan få et langt kærlighedsforhold ved at føje og lave om på sig selv? Du tænker alt for meget over tingene, og trænger til at give dig hen og knalde noget mere.?

?Jeg regerede på, at en fuldstændig velfungerende kvinde sender spørgeskemaer ud til syv af sine ekskærester. Det finder jeg ret monumentalt og ret voldsomt. Hvis jeg havde været Ea, så ville jeg have stoppet op efter forlist forhold nummer tre og taget en efterevaluering der,? siger Dan Rachlin.

Se hele interviewet med Dan Rachlin og Ea Ørum i Kont@kt HER.

Deltag også i debatten på www.facebook.com/lorrykontakt


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik