Dagbog fra Folkemøde: Gunnar og Lone er med for 7. gang

For syvende gang er ægteparret Brüsch fra på Folkemøde på Bornholm. I år kan du følge dem via deres video-dagbog her på siden.

- Jeg glæder mig især til at følge de debatter, der handler om natur, miljø og især vandmiljø for mit vedkommende, siger en storsmilende Gunnar Brüsch. Han og Lone Brüsch er lige landet i Allinge og har sat kufferterne.

- Det der optager mig mest er tonen i den politiske debat omkring flygtninge, siger Lone Brüsch. Den er simpelthen for skinger, hvorfor er vi så flygtningeforskrækkede? Jeg kan ikke have det.

Lone Brüsch er indstillet på at lytte under det her Folkemøde. Men står hun i den rigtige debat, og kommer det rigtige moment, vil hun tage emnet op. Måske overfor en politiker eller en anden debattør.

Syvende gang på Folkemøde

De er hovedstadsområdets måske mest samfundsinteresserede par, Lone og Gunnar Brüsch fra Smørum. Og de glæder sig til taler og debatter, som andre glæder sig til musikken på årets Roskilde Festival.

Lone og Gunnar har hele livet haft en brændende interesse for både den store verden og den helt nære verden, og gennem årene har de været involveret i over 100 frivillige hverv i foreninger og organisationer.

 

Videodagbog for tredie gang

Gunnar og Lone Brüsch lavede også videodagbog i 2015 og 2016. Så du kan finde ud af, hvad det der Folkemøde er for noget, og hvad det bringer ganske almindelige borgere.

Gunnar og Lone Brüsch har ikke ligget på den lade side, siden vi sidst fulgte dem til Folkemøde.

Både Gunnar  og Lone Brüsch er blevet medlem af  af Dansk Flygtningehjælp, og Lone arbejder frivilligt for Egedal Flygtningenetværk.

Og så er Gunnar interesseret i natur og miljø, og er i bestyrelsen for det lokale vandværk, der forsyner sommerhusområdet i Tengslemark Lyng.

- Lige nu er det super aktuelt, da der konstant opdages nye stoffer, der forurener vores grundvand. Derfor tager jeg til debat om især vandmiljø, siger Gunnar Brüsch.

Følg Folkemødet 2018 på TV 2 Lorry her.

Vil du vide mere om Folkemødet, så se deres webside her.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik