Cyklister med mobil i Facebook-storm

Det skabte stor debat på Facebook, da vi i går fortalte om cyklister, der bruger mobilen - mens de cykler

Historien gik som en steppebrand ud over internettet - og særligt på Facebook, da vi i går fortalte om danselæreren Mette Bugge, som opfordrer sine medcyklister til ikke at bruge deres smartphone, når de cykler.

Vi skrev om det her på TV2lorry.dk - og vi lagde historien på Facebook, hvor et stort antal mennesker delte og kommenterede sagen. I samme forbindelse sendte vi en fotograf på gaden, og der gik ikke længe, før han havde mobilbrugende cyklister i kassen.

En af dem er nu overrasket over den opmærksomhed, sagen har fået.

-Jeg var da lidt chokeret, da jeg så, hvad folk skrev på Facebook. Jeg kører jo ikke rundt med hovedet i telefonen, men jeg kan godt lige skifte til en anden sang eller noget, hvis jeg hører musik, siger den unge cyklist

I kommentarsporet på vores Facebookside er der mange, der har reageret:

-Det må fandeme være et kedeligt liv man har hvis man SKAL have sin mobil i hånden 24-7, så få dog jer et liv, skriver en.

Andre tilføjer: -Jeg stemmer for et par årlige "slå telefonen ud af hænderne på cyklister"-dage. Man har mere end fortjent at få sin mobil smadret, når man bruger den på f.eks. Åboulevarden eller Nørrebrogade i myldretiden.

Debatten er nået vidt omkring. Og den unge mobilbruger siger nu:

-Husk at orienter dig og tag hensyn – Men jeg er nok ikke den bedste til at give gode råd om, hvordan man skal opføre sig i trafikken.

På TV 2 Lorry benytter vi lejligheden til at ønske alle cyklister medvind - og en sikker tur. I aften i vores 19.30-udsendelse fortsætter vi debatten og ser på, hvordan sikkerheden og trygheden øges på cykelstierne.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik