Cyklist i livsfare efter overset rødt lys

En ung mand var i kritisk tilstand, efter han kørte over for rødt lys og blev ramt af en bil.

En 27-årig mandlig cyklist blev lørdag aften indlagt i kritisk tilstand, efter han kørte over for rødt lys i krydset mellem Bernstorffsgade og Tietgensgade i København, hvor han blev ramt af en bil.
Ulykken fandt sted omkring klokken 22.30, og den unge mand var i livsfare som følge af kollisionen med bilen.
Den mandlige cyklist kom kørende ad Tietgensgade, og ifølge vidner på stedet fortsatte han over for rødt lys ved Bernstorffsgade, oplyste den centrale vagtleder i København, Flemming Kim, omkring midnat.
- Der bliver tilsyneladende rødt lyst for cyklisten - der er i hvert fald andre cyklister, der stopper op - og så overhaler cyklisten dem og kører ud i krydset, hvor han bliver ramt af en bil, der kommer kørende over for grønt lys, sagde Flemming Kim.
- Cyklisten bliver ramt og ryger op på forruden, hvor han slår hovedet, og han har nu blødninger i hovedet og i hjernen og er i kritisk tilstand, lød det fra vagtlederen.
Ved midnatstid natten til søndag lå den 27-årige mand fortsat på operationsbordet i kritisk tilstand, men heldigvis udviklede situationen sig ikke til det værre, fortæller vagtlederen lidt efter klokken fem søndag morgen:
- Han er uden for livsfare. Han er stabil, men formentlig med en blødning i hjernen. Her til formiddag vil lægerne tage stilling til, om han skal opereres eller ej, siger Flemming Kim.
Ifølge politiet var bilisten "ikke spirituspåvirket eller påvirket af andet."


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik