Cykelstativ: Kommune skyder viralt hit ned

Et alternativt cykelstativ på Christianshavn er blevet til et viralt hit. Kommunen skyder dog historien ned.

Nogen gange ser man noget, der er så fjollet, at man bliver nødt til at dele det med andre mennesker.

Det skete lørdag for Johnny Plougmann, da han spottede et cykelstativ på Christianshavn i København.

Cykelstativet vender nemlig den forkerte vej, så parkeringstrængende cyklister må en tur i havnen, hvis de vil have stillet jernhesten.

Billedet er søndag formiddag nået ud til flere hundredetusinde danskere via delinger på Facebook, hvor der ikke overraskende er mange kommentarer om vandcykler.

TV 2 Lorry har i begejstring delt billedet på Facebook, og her påpeger flere også det absurde i, at det ikke er lykkedes at løse den relativt simple opgave.

'Tænk, at de kunne blive helt færdige og gå deres vejen UDEN selv at have opdaget, de har kvajet sig. DET er godt gået!', lyder det fra Claudia Dreyer West fra Frederiksberg.

Det viser sig dog, at der en god grund til det sært indrettede cykelstativ. I hvert fald skriver Københavns Kommune søndag kort før klokken 11 følgende til TV 2 Lorry på Facebook:

'Kære alle her i tråden. Ja, det ser unægteligt noget molbo-agtigt ud, men der er faktisk en god forklaring. Da vores folk skulle montere stativet, stod der en bil i vejen. Da vi kører rundt med mange stativer ad gangen på en stor bil, var det for at spare en ekstra tur. Stativet er monteret midlertidigt, så det kan vendes igen, når vi kan komme til.'

Så det bliver nok ikke til en kvajebajer alligevel...

Her er det oprindelige Facebook-opslag


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik