Cool kioskejer fik røvere til at stikke af

To gange har røvere forsøgt at true sig til penge hos Tina Hansen i Lyngens Kiosk. Begge gange har de måttet forlade kiosken tomhændet.

Tina Hansen har haft Lyngens Kiosk i Køge i 12 år. Hun har efter eget udsagn prøvet lidt af hvert og er ikke sådan at ryste. 

Så da en ung mand torsdag gik forbi kiosken med hue, solbriller og trøje op foran munden, var hendes første tanke, at han nok bare var klædt godt på, fordi det er koldt udenfor. 

- Jeg troede slet ikke, at det kunne have noget med røveri at gøre, fortæller Tina Hansen. 

Men så kom den unge mand ind, pegede på hende med en pistol og sagde, at han ville have pengene, skriver Dagbladet Køge. 

14 kroner i kassen

Den 56-årige kioskeejer tog det helt roligt. 

- Jeg sagde til ham, at der kun lå 14 kroner i kassen, og spurgte ham, hvad han ville gøre, hvis jeg trykkede på alarmknappen, fortæller Tina Hansen. 

Så løb den unge mand derfra uden at få penge med.

Det er ikke første gang, hun har været udsat for et røveriforsøg. For fire år siden kom en anden mand ind og truede hende med en kniv. 

- Da han havde spurgt efter penge tre gange, så sagde jeg til ham, at nu ville jeg gå op og hente min mand, og så stak han af, siger hun til TV 2 Lorry. 

Lader sig ikke ryste

Selvom Tina Hansen synes, at det var ubehageligt at blive truet, så er hun ikke bange for at arbejde i sin kiosk. 

- Jeg har det fint i dag. Der skal mere til at ryste mig, siger hun og fortsætter. 

- Jeg har det sådan, at det er jo mine penge, og dem skal han ikke have, siger Tina Hansen. 

Der er overvågningsvideo af manden, og en nabo havde held til at tage et foto af ham. Tina Hansen fortæller, at hun har anmeldt røveriet til politiet.  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik