Comeback sikrer Lyngby tre point

Comeback sikrer Lyngby tre point mod Fredericia.

Topholdet Lyngby sikrede sig søndag en ny sejr i 1. division, da Fredericia blev slået på udebane.

David Nielsens mandskab vandt med 4-2 over Fredericia, der ellers førte 1-0 ved pausen.

Hjemmeholdet bragte sig foran efter ti minutter på et selvmål fra Michael Lumb, og den stilling holdt første halvleg ud.

Jesper Christjansen udlignede for Lyngby umiddelbart efter pausen, inden David Boysen efter en time gav gæsterne føringen. Med sit andet mål gjorde Jesper Christjansen det lidt senere til 3-1.

På det tidspunkt var Fredericia blevet reduceret til ti mand, efter at Sune Kiilerich havde modtaget sin anden advarsel.

I slutfasen scorede Brent McGrath til 2-3 for Fredericia, der spillede holdets første kamp, efter at træner Ove Pedersen er skiftet til Hobro.

I overtiden cementerede David Boysen gæsternes sejr med målet til 4-2.

Lyngby topper 1. division med 41 point. Fredericia har 24 point på sjettepladsen.