Cirkusheste i opera

De vil gerne ramme bredt. Derfor har Opera Hedeland i år valgt at blande cirkus ind i deres traditionelle operaforestilling, så det er en noget speciel udgave af Tryllefløjten, der venter de mange publikummer.

- Det er en af de gode ting ved at være udenfor, at man har nogle andre muligheder. Du kunne aldrig have heste inde i en teatersal, men her er det oplagt at putte cirkus ind som en del af forestillingen, siger den svenske instruktør Lars Rudolfsson.
Det skriver DAGBLADET Køge.
Prøverne er i fuld gang, og på lørdag spilles den første af tre forestillinger af Tryllefløjten. Med 100 involverede i stykket er der mange ting, der skal passe sammen, men chefen for Opera Hedeland er fortrøstningsfuld.- Jeg har set mange operaer igennem årene, men det her er helt uforligneligt. Solisterne siger også, at de aldrig har prøvet at arbejde med nogle sange, der pludselig gav så meget mening, så det bliver super godt, siger Claus Lynge, der næsten kan melde udsolgt.- Vi har solgt 9000 billetter, så der er lige plads til, at 1500 kan mase sig ind, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik