Cirkus Arena flytter forestilling: Vil ikke smadre pladsen

Torsdagens Cirkus Arena-forestilling i Hornbæk flyttes efter regn, regn og atter regn.

Har du købt billet til Cirkus Arenas forestilling i Hornbæk i morgen, torsdag? I så fald skal du køre til Helsingør i stedet.

Cirkus Arena har nemlig opgivet at gennemføre den planlagte forestilling, da pladsen på Karl Olsens Vej i Hornbæk er så smattet, at cirkusfolkene ville ødelægge den.

- Vores vogne er så tunge, at vi ville komme til at hærge den bløde jord med alle de ting, der skal rigges op og rigges ned. Det vil vi ikke, for vi er forpligtet til at aflevere pladsen i en ordentlig stand, siger Julie Byriel Elmholdt, der er presseansvarlig i Cirkus Arena, TV 2 Lorry.

Det er de store mængder regn, der er faldet over hovedstadsområdet i senere dage, der har gjort pladsen i Hornbæk uegnet til cirkusbrug. 

Cirkus Arena afholder i stedet forestillingen der, hvor teltet allerede er slået op, nemlig på Nordre Strandvej i Helsingør.    

- Vores billetkontor er lige nu i gang med at ringe rundt til alle, der har købt billet, for at informere alle om udviklingen, siger Julie Byriel Elmholdt til TV 2 Lorry og fortsætter:

-  Vi har kigget på, hvor der var kortest afstand for dem, der skulle transporteres, og det var Helsingør. Det er både for vores og publikums skyld. 

Det er anden gang i år, at Cirkus Arena må flytte en forestilling. Første gang var i Silkeborg, hvor vejret også drillede.  

Cirkus Arena har i alt 70 vogne plus en række artist-vogne med årets tour, der startede i marts måned. Cirkusset er cirka fire kilometer langt, når vi kører på en lang række.

Forestillingen i Helsingør starter klokken 17. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Stevns Station

141 år gammel togstation rives ned: Politikere enige om at flytte station

Jacob Gowland Jørgensen

playFamiliefar trodsede rejsevejledninger: - Jeg har brug for at komme væk fra hverdagen

mændenes hjem

Hjemløse sælger juletræer og får indtjeningen i egen lomme

FÆRDIGT INDSLAG(3)

playTingbjerg bygger sig ud af den hårde ghettoliste - beboer frygter opdelt lokalsamfund

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere