Christian Kjær trækker sig fra kommunalpolitik

To måneder før kommunalvalget trækker Christian Kjær (K) sig fra sin post i Rudersdals kommunalbestyrelse.

De Konservatives kommunalpolitiske hold i Rudersdal Kommune mister deres tidligere spidskandidat.

70-årige Christian Kjær trækker sig af private årsager blot to måneder inden kommunalvalget. I stedet vil han lade yngre kræfter komme til, skriver lokalavisen.dk.

- Mit syn er ikke længere så godt, at jeg kan sætte mig ind i de flere hundrede sider dagsordner og bilag, der hver måned skal behandles på udvalgsmøder og i Kommunalbestyrelsen, skriver Christian Kjær i en pressemeddelelse ifølge lokalavisen.dk.

Christian Kjær skriver videre, at han paradoksalt nok er blevet ramt af "kommunens manglende øjenhøjde med borgerne".

- Fremrykningen af skolestart til 1. maj har kostet nogle forældre den forventede garanterede søskendeplads. Jeg er blandt disse forældre og må derfor prioritere at gå hjemme og passe min yngste søn, skriver han.

Christian Kjær blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i 2005, hvor han stillede op som De Konservatives spidskandidat i kommunen. I 2009 blev han genvalgt, selv om han ikke længere var spidskandidat.

Politikeren takker for de otte år i kommunalbestyrelsen, men på trods af fratrædelsen vil han ikke ligge de politiske diskussioner helt fra sig.

- Jeg vil stadig være engageret i vores kommune og kæmpe for borgernes rettigheder. Jeg overlader trygt ansvaret til det stærke konservative hold, hvor i særdeleshed Claus Larsen og Kenneth Birkholm skiller sig markant positivt ud, siger Christian Kjær.

Det bliver den 16 år yngre Gitte D'Arcy som erstatter Christian Kjær i kommunalbestyrelsen.

Ud over rollen som politiker er Christian Kjær også kendt for 20 års ægteskab med Janni Spies, ligesom han også er medejer af familievirksomheden FLSmidth, der er blandt de fremmeste leverandører af maskineri og service til cementindustrien.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik