Christian forbrændte foden på stranden: Nu advarer han andre

En tur på stranden gik grueligt galt for Christian Justesen der fik brandsår på sin fod. Nu advarer han andre.

Hvad der skulle have været en hyggelig strandtur, endte desværre knapt så hyggeligt for Christian Justesen fra København.

I lørdags var han og en ven en tur i Amager Strandpark, da de fik lyst til at bade.

- Vi går på stien, og da jeg hopper ned i sandet, tror jeg, at jeg har trådt på en brændenælde, siger han til TV 2 Lorry.

Det viste sig ikke at være en brændenælde, Christian Justesen havde trådt på, men i stedet en bunke grillkul, som andre strandgæster havde gravet ned for at slukke dem - uden succes.

Christian Justesen skyndte sig ud i vandet for at køle sin fod ned, men er alligevel ikke sluppet for brandsår på den ene fod.

- Jeg kunne slet ikke gå på den, lige da det skete eller dagen efter, siger han.

Opfordrer andre til at tænke sig om

Efter episoden har Christian Justesen derfor skrevet et opslag på Facebook ledsaget af et billede af hans fod i en balje med sæbevand.

Her opfordrer han folk, til ikke at grave deres varme kul ned på stranden, da det sjældent slukker kullene med det samme.

- Jeg synes det er mærkeligt, at man ikke bruger en vandflaske eller en spand med vand, når man alligevel er på stranden, siger han til TV 2 Lorry.

Det er der tilsyneladende også mange andre der synes. I hvert fald er Christian Justesens opslag på Facebook delt 599 gange i skrivende stund.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik