Chauffør nægtede at respektere politiets afspærring ved voldsom ulykke

En lastbilchauffør er sigtet for vold og trusler mod politiet, efter han prøvede at forcere politiets afspærring i forbindelse med voldsomt trafikuheld.

Da en større trafikulykke lørdag eftermiddag spærrede for al gennemkørsel ved Hundestedvej, var det mere, end hvad en 42-årig lastbilchauffør kunne kapere.

quote Han kørte frem mod betjentene, så de måtte springe til side for ikke at blive ramt

Vagtchef Erik Skriver, Nordsjællands Politi

Han nægtede nemlig at overholde politiets afspærring og prøvede forcere og fremtvinge sig vej gennem det afspærrede ulykkessted.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Der var sket et uheld, og vi havde spærret vejen. Lastbilchaufføren var meget utilfreds med, at han ikke måtte komme igennem spærringen. Så han kørte frem mod betjentene, så de måtte springe til side for ikke at blive ramt, fortæller vagtchef Erik Skriver.

Det lykkede dog at standse manden, der nu er sigtet af politi for to forhold.

- Han er sigtet efter paragraffer i straffeloven, der omhandler vold og trusler mod tjenestemænd og for at bringe andres liv i fare, oplyser vagtchefen i Nordsjællands Politi.

Ulykken, hvor en venstresvingende bil kørte ud foran en bil kørende på Hundestedvej ved Ellevej i Frederiksværk, sendte i alt fem personer på hospitalet. 

En kvinde blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet med knoglebrud, mens fire andre blev kørt på hospitalet i Hillerød.

Vejen var spærret i begge retninger i fem timer. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik