02:48

Indslag fra TV 2 Lorry den 22. september.

Cetins kebabvogn var for grim til byen: Nu er der nyt

Kommunen gav tilladelse til Cetin Aslans kebabvogn - men mindre end en måned efter ombestemte man sig. Nu udsætter kommunen opsigelsen.

Cetin Aslan var en glad mand, da han 3. august kunne erklære sig selvstændig. Han havde åbnet sin kebabvogn ved Birkerød Station. 

Cetin Aslan havde søgt alle de nødvendige tilladelser, og ifølge ham selv har han brugt op mod 100.000 kroner for at realisere sin store drøm. Men blot nogle uger senere opsagde kommunen aftalen, der ellers lige var kommet i hus.

Ifølge Jacob Jensen, Enhedslisten, var en af begrundelserne for opsigelsen, at kommunens miljø- og teknikudvalg syntes, at kebabvognen var for grim til bymidten.

Cetin Aslan stod til at skulle flytte sin vogn inden udgangen af oktober, men nu har kommunen udsat flytningen.

- Kommunen har oplyst, at jeg får lov til at blive fem måneder mere, siger Cetin Aslan til TV 2 Lorry. 

Læs også Cetins kebabvogn er for 'grim' til bymidten

Vil gerne blive

Selvom det er et skridt i den rigtige retning, er Cetin Aslan ikke glad. Han mener, at kommunen blot udsætter problemet. 

Tirsdag skal Cetin Aslan mødes med kommunen for at drøfte fremtiden. 

- Jeg håber virkelig, at jeg får lov til at blive, siger Cetin Aslan. 

Han håber, at han sammen med kommunen kan blive enige om en løsning, som alle er glade for. Derudover skal det drøftes på mødet om Cetin Aslan skal have kompensation fra kommunen - og i så fald hvor meget. 

Rudersdal Kommune bekræfter overfor TV 2 Lorry, at Cetin Aslans kebabvogn får lov til at blive stående til udgangen af marts 2018. 

- Vi har lavet en intern vurdering. Af hensyn til ham vil vi gerne give ham en chance og en mulighed for at finde et alternativt sted i mellemtiden. Vi ved godt, at der er sket en fejl, siger vejchef i Rudersdal Kommune, Mohamed Ouazzani. 

 

Læs også Fra kriminel til selvstændig: Nu er Tem direktør i egen biks