Carlsberg Byens dyreste lejligheder er stadig til salg

Selvom lejlighederne i Bohrs Tårn har været til salg i et par år, så er over halvdelen af lejlighederne stadig ledige.

Ifølge sælgerne går det forrygende med at få afsat lejlighederne i den nye Carlsberg Byen på Vesterbro i København.  

Da man havde premiere på Krøyer Huset i april - det 10. byggeri i rækken af nye huse - stod masser af købestærke københavnere klar med underskrifterne. 

Her berettede salgschefen til TV 2 Lorry, at over halvdelen af de 500 udbudte boliger på daværende tidspunkt allerede var solgt. 

Men der er stadig lejligheder at få - hvis du altså har penge på lommen vel at mærke. 

I pinsen er der nemlig fremvisning på boligerne i byens foreløbigt højeste bygning - Bohrs Tårn - og her er der masser af ledige kvadratmeter tilbage. 

Stadig ledige efter to år

Bohrs Tårn bliver det første af Carlsbergs højhuse, der er klar til indflytning, når de første købere kan indrette sig allerede til august.

Men selvom lejlighederne har været til salg i hele to år, er der stadig 56 ledige lejligheder tilbage fra 8. etage og op til 29. etage, hvorfra hele København kan overskues. 

At det går trægt med at få afsat boligerne i tårnet, skyldes dog ikke at de er ubeboelige, forsikrer investment manager Kasper Wehner - tværtimod:

- Det her er jo nogle af de mest eksklusive boliger, vi har. Det tager altid lidt længere tid, at få sådan nogle afsat. Når de første familier flytter ind til sommer, så håber vi, at det tager fart med at få afsat de sidste lejligheder, siger han til TV 2 Lorry. 

Fra lejlighederne på 29. etage kan man overskue det mest af hovedstaden.

Så meget koster lejlighederne

Bohrs Tårn indeholder i alt 88 lejligheder. Man regner derfor med, at omkring 200 mennesker om nogle år vil have deres hjem i tårnet, der rejser sig 100 meter over byen. 

Fra 1. sal til 8. sal har Professionshøjskolen UCC lokaler, og man skriver da også i salgsbrochuren, at området summer af aktivitet:

"Hver morgen myldrer studerende og lærere ind på Campus Carlsberg ved den nye Carlsberg Station. Københavnere og turister samles til madmarkeder, julefester og kunstudstillinger, beundrer Elefantporten og går tur i J.C. Jacobsens smukke, gamle have – én af mange berømte, historiske perler i det nye kvarter," står der blandt andet skrevet. 

Men det koster penge at være med, hvor det sker. På 8. sal koster en 3 værelses lejligheder lige under 7 millioner kroner, mens den dyreste 4 værelses lejlighed på 29. etage koster hele 16 millioner kroner. 

Der er 550 trappetrin herop, men heldigvis kan man tage én af de to elevatorer til toppen, fortæller Kasper Wehner.

Carlsberg Byen vil i fremtiden rumme op mod 3000 nye boliger, som opføres mellem de gamle fredede byggerier fra det gamle ølbryggeri.
Carlsberg Byen vil i fremtiden rumme op mod 3000 nye boliger, som opføres mellem de gamle fredede byggerier fra det gamle ølbryggeri.
Foto: Entasis arkitekter

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik