Camilla efterlyste cyklist: Nu er han fundet

Camilla Celine Jensens efterlyste den mandlige cyklist, der påkørte hende. Nu har de fået talt ud.

23-årige Camilla Celine Jensen havnede forslået på jorden, efter en mandlig cyklist ved et uheld påkørte hende ved et busstoppested ved Lundevangen i Hellerup i august. Da smertene efterhånden fortog sig, begyndte Camilla Celine Jensen at tænke mere og mere på, hvad der egentlig skete den dag. Hun kan nemlig ikke huske særligt meget fra episoden. 

quote  Jeg bliver ramt og går ud som et lys

Camilla Celine Jensen

- Jeg bliver ramt og går ud som et lys. Da jeg kommer til mig selv, er jeg meget chokeret. Det sortner for mine øjne, og jeg ved ikke, hvor jeg er, eller hvad der er sket, sagde den 23-årige kvinde til TV 2 Lorry forrige torsdag. 

For at få vished efterlyste hun manden, der påkørte hende. Camilla Celine Jensen var nemlig i tvivl om, om han også kom til skade under ulykken.

Nu har den mandlige cyklist kontaktet Camilla Celine Jensen. Det var mandens svigerdatter, som havde set, at Camilla søgte manden. 

"Hun skrev en besked til mig på Facebook, om at hun kendte ham, og at han også havde tænkt meget på mig. Derefter fik han min mail og skrev til mig," skriver Camilla Celine Jensen, der lige nu befinder sig i Filippinerne, til TV 2 Lorry. 

Den mandlige cyklist og Camilla Celine Jensen har mailet lidt frem og tilbage.

 
 
Foto: Privat

"Han fortalte, at han også havde slået sig og var blevet meget forskrækket. Jeg ved, at han slog sit ansigt og fik et blåt øje," skriver Camilla Celine Jensen. 

Efter den voldsomme episode har den 23-årige kvinde tænkt meget på episoden, og derfor er det rart få hende at få afsluttet sagen. 

"Det er dejligt at vide, at han også har tænkt på mig. Og så er jeg selvfølgelig ked af, at han også kom til skade. Min bekymring var reel."

Ingen skal have skylden

Da Camilla Celine Jensen efterlyste manden, var det vigtigt for hende at understrege, at hun ikke ville bebrejde manden. Hun ved godt, at det var hende, der trådte ud på cykelstien uden at se sig for. Hende og veninden står nemlig af bussen, men da de nærmer sig fortorvet, går det op for Camilla Celine Jensen, at hun har glemt at tjekke ud med sit rejsekort. I sin iver for at nå tilbage til bussen, træder hun tilbage på cykelstien, men bliver pludseligt væltet omkuld. 

"Det hele har været lidt overvældende, og vi har begge fået mange grimme kommentarer på Facebook, men det er altsammen ligegyldigt nu, hvor ham og jeg har fået talt ud. Vi har ikke behov for, at en af os skal have skylden for det, der skete. Det var et uheld."

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik