Byrødder hyldes af dronningen for mange års tro tjeneste

Hele otte medlemmer af byrådet i Fredensborg Kommune er blevet udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen og er blevet tildelt ridderkorset af dronningen.

Det glimter måske lidt ekstra på Fredensborg Rådhus for tiden.

Årsagen skal findes på revieret eller brystet på de i alt otte medlemmer af Fredensborg Byråd, som har fået en ekstra fjer at flotte sig med, så at sige.

Invitationen havde de fået, da de alle har tjent kommunen og dermed den kommunale del af folkestyret i mere end 16 år hver.

Derfor har Hendes Majestæt Dronning udnævnt byrødderne til Ridder af Dannebrogordenen og tildelt dem ridderkorset.

quote Det er en fornem anerkendelse, som er de få forundt, og som jeg er sikker på, at alle otte medlemmer sætter meget stor pris på.

Thomas Lykke Pedersen, borgmester i Fredensborg, Soc.dem.

Og mon ikke det glimter lidt ekstra på rådhuset?

- Som borgmester og på egne vegne er jeg både stolt og beæret over, at vi i Fredensborg Byråd har otte medlemmer, der gennem så mange år har lagt deres kræfter og fritid i at bidrage til den fantastiske kommune, som Fredensborg Kommune er, siger Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Det er en fornem anerkendelse, som er de få forundt, og som jeg er sikker på, at alle otte medlemmer sætter meget stor pris på.

De otte byrådsmedlemmer er borgmester Thomas Lykke Pedersen fra Socialdemokratiet, Lars Søndergaard fra Venstre, Pia Bødtker fra Socialdemokratiet, Ulla Hardy-Hansen fra Konservative, Per Frost Henriksen fra Socialdemokratiet, Hans Nissen fra Socialdemokratiet, Carsten Wulff fra Venstre og Tinne Borch Jacobsen fra Venstre.

Tildelingen af ridderkorset er sket efter en indstilling af byrødderne til Dronningen fra kommunaldirektøren.

De otte stolte modtagere følges ad til Hendes Majestæt Dronningen til maj for at takke for ordenen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik