Byrådsmedlem springer ud som bryllupsarrangør

Byrådsmedlem vil gøre Helsingør til et mekka for udlændinge, der gerne vil gifte sig.

Lisbeth Læssøe, der er konservativt byrådsmedlem i Helsingør, vil med firmaet Elsinore Wedding få flere brudepar til at vælge at blive gift i byen, skriver Helsingør Dagblad.

- Det er ikke noget mere livsbekræftende end at se på et par, der bliver gift. Det handler om kærlighed og det er jo fantastisk, siger hun til Helsingør Dagblad.

Lisbeth Læssøe har netop lanceret hjemmesiden ElsinoreWedding.com, og med hjemmesiden træder Lisbeth Læssøe ind i rollen som bryllupsarrangør.

Hendes håb er, at Helsingør ligesom Ærø kan blive et Mekka for udlændinge, der gerne vil gifte sig.

Ærø har markedsført sig som 'Danmarks mest romantiske ø'. Det betyder, at øen er det sted, hvor mange danske og udenlandske par vælger at blive gift. 

- Det er blevet meget stort for Ærø, det er vist 2000 bryllupper om året. Det kunne det også blive for Helsingør Kommune, der også har meget at tilbyde brudeparrene, siger Lisbeth Læssøe til Helsingør Dagblad.

Helsingør er allerede blevet et mål for bryllupsturisme. Sidste år var et samarbejde med et tysk selskab medvirkende til at 22 udenlandske par blev viet.

Via ElsinoreWedding.com tilbyder Lisbeth Læssøe især hjælp med alt det praktiske, når man vil giftes i Helsingør.

Tilbuddet skræddersys det enkelte par og går fra et helt grundlæggende »Ja« til et luksusbryllup. Man kan også vælge at blive gift på et romantisk sted, for eksempel på Kronborg eller at få et kulturelt bryllup.

I forbindelse med hjemmesiden har Lisbeth Læssøe indgået partnerskaber, der blandt andet sikrer, at de udenlandske brudepar kan blive gift unikker sted. For eksempel i et tårn på Kronborg, på toppen af Kulturværftet, på Marienlyst Slot eller på stranden med Kronborg i baggrunden.

Som byrådsmedlem kan Lisbeth Læssøe i øvrigt også arbejde som giftefoged. Den rolle vil hun dog overlade til kommunens giftefogeder, for så at koncentrere sig om at være arrangør.

Uanset hvordan det kommer til at gå, så lægger Lisbeth Læssøe ikke skjul på at bryllupperne er en hjertesag for hende:

- Elsinore Wedding er udsprunget af mine professionelle evner, mine interesser og min passion. Det er en forretning, der står mig hjerte meget nær, skriver hun selv på den nye hjemmeside.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik