Byens gladeste dreng? 11-årig vinder dag med landsholdet

Vild jubel da 11-årige Christoffer vandt en dag med landsholdet OG et sæt eftertragtede brugte målmandshandsker. Se den skønne video herover.

Når man er 11år gammel og tosset med fodbold, så bliver det måske ikke større. 11-årige Christoffer Andersen bruger en del af sin sommer på at gå på DBUs foldboldskole hos FB på Frederiksberg. Og inden fodboldskolens start tilmeldte han sig en konkurrence på DBUs hjemmeside, som er åben for alle børn, der tager på fodboldskole.

Og spændingen var - som det ses i videoen over artiklen - til at tage at føle på, da skoleleder Lasse Mortensen skulle bekendtgøre, at en af drengene fra den lokale fodboldskole vandt den eftertragtede præmie - en træningsdag med landsholdet samt Kasper Schmeichels målmandshandsker, der er brugt i kamp - og stadig lugter af sved!

Splitsekunder efter at han fik at vide, at han var den heldige vinder, kastede Christoffer sig ud i en vild jubel-løbetur hen over træningsbanen - og mon ikke, han nu glæder sig til at få den der sommer overstået, så han kan komme til at møde idolerne fra landsholdet.

I alt 14 børn vinder en dag med landsholdet på DBUs fodboldskoler.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik