Bum - så kom der en ny bro over motorvejen

Holbækmotorvejen fik i weekenden en ny stibro over sig i Hvidovre - se de imponerende billeder her

Det var ikke noget helt lille løft, da der i weekenden blev hejst en ny stibro på plads hen over Holbækmotorvejen og den kommende Ringstedbane.

Hvert af de to brofag vejer 40 tons, og opgaven var så stor, at motorvejen blev lukket fredag aften klokken 22. 

Oprindeligt  skulle motorvejen først være genåbnet tidligt i morges (mandag morgen, red.) men arbejdet gik så glat, at bilisterne allerede lørdag aften kunne genindtage vejstrækningen. Den lukkede motorvejsetape strakte sig fra starten ved Folehaven og ud til frakørsel 1 i Hvidovre.

Den nye stibro strækker sig mellem Hvidovregade på den nordlige side af Holbækmotorvejen og I. G. Smiths Allé på den sydlige side af Holbækmotorvejen.   Stibroen erstatter den stitunnel, der tidligere gik under Holbækmotorvejen og som blev fjernet i forbindelse med byggeriet af Hvidovretunnellen.

 

 

Banedanmark, som har stået for projektet, oplyser dog, at fodgængerne skal væbne sig med lidt tålmodighed, før de kan vandre over motorvejen.

-Selvom weekendens montage er veloverstået, og alt forløb efter planen, vil der stadig gå nogle måneder, før de første fodgængere kan passere Holbækmotorvejen via den nye stibro, lyder det fra Banedanmark.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik