Billeder fra gamle Tintin-tegneserier er i dag blevet delt på sociale medier som en reaktion på terrorangrebet i Bruxelles.

Bruxelles-angreb kan mærkes i hovedstadsområdet

Dansk politi sendte flere betjente på gaden efter angrebet i Bruxelles, men myndighederne fastholder beredskabsniveauet på trin tre af fem mulige.

Eksplosionerne i Bruxelles internationale lufthavn og ved metrostationen Maelbeek gav tirsdag også dønninger i Danmark, hvor sikkerheden fik et yderligere nøk opad.

Ifølge Rigspolitiet blev flere betjente således sendt på gaden ved 'forskellige knudepunkter rundt om i landet', og i hovedstaden gik angrebet heller ikke ordensmagten forbi.

- Vi er opmærksomme på det, der er sket i Bruxelles. Derfor vil man møde mere politi i lufthavnen og nøglepunkter i København, skrev Københavns Politi på Twitter.

Politiets Efterretningstjeneste nøjedes med at melde, at man følger situationen i den belgiske hovedstad 'meget nøje', og justitsminister Søren Pind understregede, at der ikke umiddelbart var efterretninger om, at angrebet trækker tråde til Danmark.

- Det er klart, at det er en af de vigtige ting, sagde Søren Pind til TV2 News.

Rundt om i de danske lufthavne blev alle afgange til Bruxelles suspenderet, og Københavns Lufthavn oplyste på sin hjemmeside, at politiet og lufthavnens eget sikkerhedspersonale intensiverede patruljeringen som følge af eksplosionerne.

Trods det øgede fokus valgte myndighederne da heller ikke at ændre på det nuværende beredskabsniveau, der siden december har været angivet til 'forhøjet beredskab'.

'Forhøjet beredskab' er trin tre af fem mulige beredskabsniveauer.

Angrebet i Bruxelles ramte tilsyneladende ingen danskere, men udenrigsminister Kristian Jensen, Venstre, kaldte tirsdag alligevel Den Internationale Operative Stab sammen.

Staben koordinerer arbejdet med at hjælpe danskere ved katastrofer og større ulykker i udlandet.

Sidst på eftermiddagen lagde statsminister Lars Løkke Rasmussen blomster ved Belgiens ambassade i København.

- Vi føler med Belgien og græder med Belgien, sagde han blandt andet.