Brutalt overfald i Holte: Casper banket af fire mænd

20-årige Casper Trab fik alvorlige tæsk af fire gerningsmænd nær Holte Station, fordi de ville stjæle hans computer.

Det der skulle have været starten på en god weekend for den 20-årige tømrerlærling Casper Trab, blev i stedet forvandlet til en brutal voldsepisode.

quote Vi har kategoriseret hændelsen i den ’farlige ende’, fordi han har fået mange bank

Vagtchefen, Nordsjællands Politi

Fredag eftermiddag omkring klokken 17.15 var han alene på vej hjem og befandt sig nær Holte Station. Han havde fået en fredagsøl med en kammerat, og gjorde nu stop ved en skrænt, fordi han skulle lade vandet.

Men midt i tissepausen bliver han pludselig forstyrret af to mænd.

- I det jeg står og er i gang med at tisse, kommer der to indvandrere over og spørger 'hey, må jeg ikke lige bede om den computer, der?'. Jeg siger selvfølgeligt nej, hvorefter han så gentager, og det samme gør jeg. Før jeg når at reagere, får jeg så et slag på venstre øjenbryn, siger Casper Trab til Ekstra Bladet.

Slået i hovedet med kæp

Han fortæller videre til avisen, at han herefter prøver at stikke af, men at der så står yderligere to mænd, så han er fanget mellem fire mand og har svært ved at stikke af.

Casper Trab slår nu den ene, som vælter omkuld, men han bliver efterfølgende slået i hovedet med en kæp, og falder til jorden.

Herefter begynder de fire gerningsmænd at sparke, trampe og slå på sagesløse Casper Trab.

- Jeg prøver at råbe om hjælp, men jeg kan dårligt få luft, fordi jeg har fået trykket et ribben, fortæller han.

De fire mænd vælger at løbe væk, og med sig har de taget Casper Trabs nye bærbare computer af mærket Lenovo, som lå i en sort taske med en rød linje langs siden.

Kategoriseres som et farligt overfald

Casper Trab kommer selv på benene og søger den modsatte vej, hvor han får hjælp fra tililende personer, der har hørt hans nødråb.

Politiet kommer hurtigt til stedet.

- Vi får anmeldelsen klokken 17.36, og har hurtigt en patrulje på stedet. Vi har kategoriseret hændelsen i den ’farlige ende’, fordi han har fået mange bank. Og så også det forhold, at der er mange gerningsmænd mod en person, så det tager vi meget alvorligt. Og det betegnes som røveri, fordi han får stjålet sin computer og en taske, siger Jan Hedager, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Han oplyser videre, at givet politiet har fået gode signalementer af gerningsmændene.

Casper Trabs far lagde efter overfaldet billeder af sin forslåede søn ud på Facebook. I opslaget, som i skrivende stund er blevet delt mere end 9200 gange og har fået knap 1000 kommentarer, opfordrer han netop folk til at dele, så man måske kan finde frem til gerningsmændene.

Har fået flere skader 

Ifølge Ekstra Bladet er Casper Trab ikke sluppet uskadt fra overfaldet. Han har fået en mild hjernerystelse, et forstuvet håndled, nogle trykkede ribben og en væskeansamling på nethinden.

Lørdag brugte han blandt andet dagen på Glostrup Hospital for at få tjekket øjet, skriver Caspers far på Facebook.

Og søndag skriver han på Facebook, at han har det fint efter omstændighederne.

Selv er han indforstået med, at han var et tilfældigt offer, der blev overfaldet og frarøvet sine værdier.

- Jeg var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Jeg ved godt, det ikke har været peget mod mig. Så det er ikke, fordi jeg går rundt og er bange nu. Det er mere min familie og min kæreste, der er ramt af det, siger han til Ekstra Bladet.

Casper Trab fortæller også, at han i næste uge skal til eksamen, men at alt hans arbejde ligger på computeren, som han ikke har backup af.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik