Brugte sager hitter: Se, hvad du kan tjene penge på lige nu

Det er populært som aldrig før at købe brugte ting på nettet. Her kan du se hvilke ting, der hitter i de forskellige byer.

En god brugt sofa, en overkommelig pris på et Rolex-ur eller måske en designertaske til en brøkdel af prisen.

Vi er vilde med at købe brugte ting på nettet, viser et nyt genbrugsindeks fra Den Blå Avis (dba). Ifølge indekset fortæller flere end hver anden dansker, at de har købt eller solgt brugte ting indenfor de sidste 12 måneder.

På blot fire år er antallet af annoncer på internetmarkedspladsen steget med 88 procent. I 2013 var der godt 10 millioner annoncer på siden, mens der i 2016 blev oprettet 19,2 millioner annoncer på dba. 

TV 2 Lorry har fået tal, der viser hvilke varer, der er de mest populære at søge på i fem forskellige store byer i TV 2 Lorrys sendeområde. Sofaer, sofaborde og spiseborde er nogle af de ting, der bliver søgt flittigt på i alle byerne - men der er også forskelle fra by til by.

Tallene er baseret på antal søgninger de sidste 30 dage. 

I Helsingør har en knallert sneget sig op på en top tre sammen med sofasættet. Se her, hvad der ellers ligger i top 10 i søgninger på dba (længere nede kan du se resultater fra andre byer):  

 
 
Foto: Mia Cassens - TV 2 Lorry

I Hillerød er sofaen, sofabordet og spisebordet i top tre, men her er der også mange, der søger på Louis Vuitton og Skylanders. Se her, hvad der ellers ligger i top 10 over søgniger på dba: 

 
 
Foto: Mia Cassens - TV 2 Lorry

I Køge er søgningernes top tre det samme som i Hillerød, men havetraktoren er på en flot tredjeplads. Se her, hvad der ellers ligger i top 10 i søgninger på dba: 

 
 
Foto: Mia Cassens - TV 2 Lorry

I København er cykler og Iphone 7 også noget at det, der bliver søgt meget på. Se her, hvad der ellers ligger i top 10 over søgninger på dba: 

 
 
Foto: Mia Cassens - TV 2 Lorry

I Roskilde er skrivebordet og kommoden røge med i søgningernes top 10. Se, hvad der ellers er på listen over søgninger på dba: 

 
 
Foto: Mia Cassens - TV 2 Lorry

Dba er ejet af den verdensomspændende handelsportal eBay. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik