Brøndbytræner: Superligaen er overvurderet

FC Københavns store pointforspring til konkurrenterne i Superligaen skyldes til dels, at Danmarks bedste fodboldrække ikke holder samme niveau som tidligere.

Det vurderer Brøndbytræner Henrik Jensen efter weekendens spillerunde, hvor københavnerne trak yderligere fra de nærmeste forfølgere fra FC Midtjylland, der er 14 point efter FCK.
- Jeg er ikke så imponeret af Superligaen. Den bliver overvurderet i øjeblikket, siger Henrik Jensen, der mener, at de fleste spillertrupper er blevet dårligere på grund af den økonomiske krise.
En undtagelse er FC Københavns trup.
- Der har ikke været så mange gode indkøb i sommerpausen og sidste vinter.
- Ingen har købt stjerner bortset FCK, hvis man kan kalde Claudemir og Sölvi Ottesen for stjerner. Ingen har forstærket sig, og mange hold spiller med unge spillere. Det gør AaB og FC Midtjylland, og vi har også selv mange unge spillere, siger Henrik Jensen og konstaterer:
- Jeg har set flere kampe, hvor kvaliteten kan diskuteres.
Brøndby-træneren ville gerne have forstærket sin egen trup i sommer, så hans mandskab var bedre rustet til at udfordre FCK. Men økonomien tillod det ikke i det seneste transfervindue.
- Vi ville gerne, men vi fandt ikke nogen spillere, der var dygtige nok til de priser, vi kunne give, siger Henrik Jensen.
Mandag aften tager OB imod Sønderjyske i den sidste kamp i 13. spillerunde


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik