Brøndbys direktør undrer sig over protest

Brøndbys direktør, Jan Lockhart, forstår ikke, hvorfor fans markerede deres utilfredshed under kampen mod AGF.

Fodboldklubben Brøndbys administrerende direktør, Jan Lockhart, er uforstående over for, at mange fans fra både Brøndby og AGF valgte at være tavse under søndagens kamp i Superligaen.

Det skete i skuffelse over, at fem superliga-klubber, blandt andre Brøndby og AGF, har valgt at gå sammen om at gøre det muligt at sløjfe de såkaldte udebaneafsnit til kampe mellem klubberne.
Fansene undlod at lave stemning under kampen i Brøndby, der endte 0-0 i en meget tavs kulisse. Fansene mener, at de ikke er blevet hørt i sagen.
- I lige præcis denne sag forstår jeg ikke helt fangrupperingernes reaktion, siger Jan Lockhart.
- Vi har på intet tidspunkt sagt, at vi ikke ønskede at høre fansene eller samarbejde med fansene om, hvordan løsningen fremadrettet skal være omkring udebanekoncepter.
- Så længe der kun er tale om et initiativ, og det bliver understreget, at der ikke er lavet en endelig løsning, så synes jeg måske også, at fansene hopper lidt for hurtigt ind i en konklusion om, at de ikke bliver hørt, og at det ikke er tanken, at de skal høres, siger han.

Han mødtes søndag med fangrupperingen Alpha, som støttede aktionen, og Jan Lockhart har også været i dialog med Brøndby Support.
- Vi er enige om, at vi snarest muligt skal have et møde. Jeg går ud fra, at det bliver i denne uge ellers senest i næste uge.
- Så vi mener det i høj grad alvorligt, når vi siger, at vi selvfølgelig som altid meget gerne tager dialogen med vores fans.
- Men i denne situation var vi fra klubbernes side også nødt til at arbejde meget hurtigt, også for at understrege, at vi i meget høj grad har forstået alvoren af dette her, og at en løsning skal på plads, siger Jan Lockhart.

Klubbernes initiativ kom efter en del tilskuerballade under kampen mellem AaB og FC København for lidt over en uge siden.
Ud over Brøndby og AGF er også FC København, AaB og OB med i aftalen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere