Brøndby-trup til ledelsen: Giv os pengene

Brøndby-truppen bakker op om afgørelsen i feriepengesagen og går dermed i rette med klubbens ledelse.

Det er ikke korrekt, når Brøndby-ledelsen med næstformand Benny Winther i spidsen kalder spillere for grådige, fordi de vil have de penge, som de har til gode efter afgørelsen i den såkaldte feriepengesag. Det er essensen af en pressemeddelelse, som en samlet Brøndby-trup har sendt ud via Spillerforeningen.

- Vi er glade for kendelsen i Fodboldens Voldgiftsret i sagen om blandt andet manglende feriepenge og pension, skriver Brøndby-truppen i pressemeddelelsen.

- For os er afgørelsen den eneste rigtige, fordi en overenskomst er til for at blive fulgt. Overenskomsten sikrer ordnede forhold, således at alle spillere uden undtagelse får grundlæggende ting som forsikring, pension og feriepenge, lyder det fra spillerne.

Blandt andre Benny Winther har kritiseret de tidligere Brøndby-spillere Peter Madsen, Thomas Rasmussen og Martin Ericsson, hvis sager om feriepenge og pension blev brugt som prøvesager i voldgiftsretten.

Ifølge Benny Winther var spillerne indforstået med, at feriepenge og pension var inkluderet i deres løn, da de forhandlede kontrakt, men voldgiftsretten afgjorde, at det var i strid med overenskomsten.

Brøndby-truppen peger på, at sagerne ikke kun handler om de tre spillere.

- Vi beder alle bemærke, at de tre prøvesager er blevet ført af Spillerforeningen ikke bare på vores vegne, men på vegne af omkring 1500 kontraktansatte spillere på alle niveauer. Mange andre klubber end vores er altså også involverede, skriver spillerne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik