Brøndby-nederlag kølner interessen for emission

Prisen på tegningsretter til Brøndby-aktier er faldet drastisk siden søndagens 0-3-nederlag til Sønderjyske.

Optimismen blandt fodboldklubben Brøndbys tilhængere og investorer led et knæk, da klubben tabte det vigtige bundopgør mod Sønderjyske søndag med 0-3.

Det ses på kursen for de tegningsretter til den kommende emission, som handles på fondsbørsen.

Den faldt fra 23 øre i fredags til en slutkurs på fem øre tirsdag aften, og det er udtryk for, at færre tror på Brøndbys overlevelseschancer. Det siger aktieekspert Morten W. Langer til Morgenavisen Jyllands-Posten.

- Det er klart, at når kursen falder 80 procent, er det et udtryk for manglende interesse for de nye aktier. Man kan ikke tolke det på anden måde, siger Morten W. Langer til avisen.

Brøndby-direktør Tommy Sommer Håkansson mener dog, at Langer glemmer at se på det samlede billede af emissionen.

- Vi følger, hvor meget der faktisk bliver handlet for af eksisterende aktionærer. Han ser på de tegningsretter, som ikke-nuværende aktionærer handler. Jeg er dog enig i, at det var et drastisk kursfald, vi fik tirsdag, siger Håkansson til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Tegningsretterne er udstedt til de eksisterende aktionærer, der har fået 13 af slagsen for hver aktie, de ejede inden tegningsperioden.

Aktionærerne kan enten udnytte retten til at købe aktier til en pris af to kroner stykket, eller de kan forsøge at sælge den til højestbydende.

Det er der så mange, der har gjort, at efterspørgslen ikke kan følge med, og derfor er kursen på tegningsretterne altså faldet markant.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik