Brøndby henter nigeriansk teenager

Brøndby har skrevet kontrakt med den 19-årige nigerianske angriber Oke Akpoveta, bekræfter klubben.

 Brøndby forstærker angrebet i form af den 19-årige nigerianske angriber Oke Akpoveta, som har trænet med klubbens førstehold på det seneste. Det skriver Brøndby på sin hjemmeside.
      - Vi har valgt at skrive kontrakt med Oke Akpoveta, fordi han har nogle iøjnefaldende spidskompetencer, som vi ønsker at arbejde videre med i Brøndby.
      - Oke er fysisk stærk, hurtig og afslutningssikker med begge ben, siger sportschef, Ole Bjur, til hjemmesiden.
      Oke Akpoveta har underskrevet en fireårig kontrakt med sidste sæsons bronzevindere, og han har senest spillet for den nigerianske klub Warri Wolves.
      Ole Bjur håber, at Brøndby snarest kan gøre brug af sin nye angriber.
      - På den korte bane tror vi på, at Oke kan komme ind allerede i efteråret og sætte sit præg på holdet.
      - Og på den lange bane synes vi, at der er nogle utrolig spændende muligheder i samarbejdet med ham, siger sportschefen.
      Akpoveta selv satser også på snart at kunne komme på banen og bevise sine kvaliteter.
      - Mit mål med mit ophold er klart. Jeg er en målscorer og er her for at score mål. På den måde vil jeg betale Brøndby tilbage for deres tro på mig.
      - Jeg føler mig fysisk ovenpå og i god kampform, så jeg er klar til at spille, når træneren synes, at jeg skal med i truppen, siger Oke Akpoveta.
      Angriberen har tilspillet sig kontrakten med Brøndby, efter at han blandt andet har scoret fire mål i fire træningskampe for klubben, og i Brøndby ser man store fremtidsmuligheder i nyindkøbet.
      - Oke er kun 19 år, så der er masser af udviklingspotentiale i ham, og han skal også blive stærkere på flere områder.
      - Men han er allerede et meget stort talent, som vi gerne vil se folde sig endnu mere ud hos os i de kommende sæsoner, siger Ole Bjur.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik