Brøndby-chef vil helst slippe for CL

Brøndbytræner, Henrik Jensen, mener, at det kan være en bagdel for holdet, hvis det kommer i Champions League

Brøndby er nærmest ude af billede til andenpladsen i Superligaen, der giver adgang til kvalifikationen til næste sæsons Champions League.
Men i stedet for at være skuffet over at have misset chancen for at komme i det fine selskab, mener træner Henrik Jensen, at det kan være en fordel.
- Selvfølgelig vil vi gerne gå efter andenpladsen i år, for det ville være rigtig fint for klubben at komme i Champions League, men på sigt kan det godt vise sig at blive en bagdel for os, siger han til Berlingske.
- Måske kommer vi så til at gabe over for meget i forhold til de sportslige hensyn. Jeg forstår godt, at det er enormt vigtigt både for klubben og spillerne, men lad os nu passe på, at det ikke bliver en for stor mundfuld for os, fortsætter Henrik Jensen.
Træneren mener i stedet, at tålmodighed er nøgleordet, hvis Brøndby skal have succes fremover.
- Der kommer hurtigt en AGF-stemning herude. Det er jo fordi, vi har været vant til at vinde.
- Vi higer og længes efter at blive det bedste hold og kunne true FCK meget mere. Men vi skal være tålmodige, siger Henrik Jensen.
Med tre kampe tilbage af Superligaen har Brøndby otte point op til OB på andenpladsen. Den første af klubbens resterende kampe er fredag på udebane mod Lyngby.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik