Brøndby-bomber: Heldigt med 1-1 mod Køge

Nicolaj Agger mener, at HB Køge var Brøndby overlegne på alle parametre, da de to hold spillede uafgjort.

Brøndbys målscorer Nicolaj Agger erkender, at HB Køge var det bedste hold, da de to mandskaber mandag spillede 1-1 på Brøndby Stadion.
Bundproppen var ifølge angriberen dominerende gennem hele kampen.
- Vi kan ikke være utilfredse med et point. Det er vist os, der skal være tilfredse, fastslår Agger.
- Vi spillede en rigtig dårlig kamp fra start til slut. Det, vi leverede i dag, er slet ikke godkendt.
- Vi var på alle parametre efter HB Køge både offensivt og defensivt. De fik for meget plads, og vi havde ikke tålmodighed i vores eget opspil, vurderer angriberen, der efter en halv time bragte hjemmeholdet foran med 1-0.
Der var dog intet ved gæsternes spil, der kom bag på Brøndby-spillerne.
- Vi har deres gamle træner, så vi var egentlig godt forberedt på dem, siger Nicolaj Agger med henvisning til Auri Skarbalius, der sidste efterår skiftede HB Køge ud med Brøndby, da Henrik Jensen blev fyret.
Efter en fremragende forårsstart med 13 point i fem kampe er Brøndby-maskinen begyndt at hakke. I torsdag tabte holdet 1-3 til FC København og nu altså uafgjort mod bundproppen.
- Samlet set er mit syn på forårets stadigvæk positivt. Selvfølgelig fik vi et hak i tuden mod Køge, men sidste gang var vi på en svær opgave mod FCK i Parken
- Overordnet har vi leveret nogle gode præstationer. Men det hårde arbejde skal vi huske, for der er ikke noget, der kommer af sig selv, fastslår Nicolaj Agger.
Brøndby indtager Superligaens ottendeplads med 32 point efter 25 spillerunder.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik