Brøndby sejrer i vanvittig fodboldkamp mod Lyngby

Brøndbys nyindkøbte Lasse Vigen Christensen blev søndagens helt store helt med et hattrick mod Lyngby. Kampen endte 5-3 til de blågule.

Brøndby kom tilbage på vindersporet i Alka Superligaen, da holdet søndag vandt 5-3 over Lyngby, som blev ramt af en udvisning tidligt i anden halvleg.

Nyindkøbet Lasse Vigen Christensen spillede en hovedrolle i sejren, da han blev skiftet ind til starten af anden halvleg og formåede at score tre gange.

I sidste runde leverede Brøndbys forsvar usikkert forsvarsspil i 2-3-nederlaget til FC Nordsjælland, og den historie gentog sig i søndagens kamp.

Efter to minutter erobrede Lyngby bolden på kanten af Brøndbys felt efter en skidt aflevering af målmand Frederik Rønnow, og så kunne Bror Blume sende bolden i nettet til 1-0.

Det tog ikke Brøndby mange minutter at svare tilbage. Lyngby-målmand Andreas Larsen reddede et straffespark fra Teemu Pukki, men Jan Kliment fulgte op og scorede til 1-1.

Herefter pressede Brøndby på for et føringsmål, men det var i stedet Lyngby, som kom foran kort før pausen.

Kim Ojo udnyttede endnu et forsvarskiks i Brøndby-defensiven. Denne gang af Benedikt Röcker og Paulus Arajuuri, og Ojo driblede udenom Frederik Rønnow og lagde nemt bolden i mål til 2-1.

Kort inde i anden halvleg fik Lyngby Mikkel Rygaard udvist, da han modtog sit andet gule kort for en tackling på Paulus Arajuuri.

Det udnyttede Brøndby efter få minutter. Indskiftede Lasse Vigen Christensen vippede bolden i mål til 2-2 efter en situation, hvor Lyngby gerne ville have frispark.

Godt 20 minutter før tid var Lasse Vigen igen på pletten, da han sparkede bolden fladt i mål til 3-2.

Lyngbys 10 spillere fik i det 74. minut udlignet til 3-3 ved Casper Højer Nielsen, som udnyttede et straffespark.

Brøndby fik dog lukket kampen helt, da Besar Halimi scorede til 4-3 i det 79. minut, inden Lasse Vigen Christensen fem minutter senere med hovedet scorede sit tredje mål i kampen til 5-3.