Brøndby-profil ude i tre måneder med skade

Den rutinerede forsvarsspiller Martin Albrechtsen er ude med en skade i op til tre måneder, oplyser Brøndby.

Op til tre måneders pause. Sådan lyder meldingen efter en skanning af Brøndby-stopperen Martin Albrechtsens hånd, som viser et kompliceret brud.

Skaden opstod efter en luftduel i søndagens træningskamp mod Malmö FF, hvor den rutinerede midterforsvarer faldt uheldigt ned på hånden.

- Vi er kede af det på både Martins og holdets vegne. Han har haft en god opstart, men med sådan en skade er det sort uheld, som man ikke kan gardere sig mod, siger Brøndby-træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- Vi har selvfølgelig undersøgt muligheden for, at Martin kan spille med en skinne, men ifølge lægerne er det ikke forsvarligt på nuværende tidspunkt, da der er tale om et kompliceret brud med risiko for varige mén, hvis det forværres.

Med Martin Albrechtsen på sidelinjen har Thomas Frank fire spillere, som kan varetage opgaverne i det blågule midterforsvar.

- Daniel Agger, Martin Ørnskov og Malthe Johansen har vi allerede haft i aktion adskillige gange.

- I tillæg har Jesper Juelsgård erfaring med at spille stopper - blandt andet fra sin tid i FC Midtjylland - så vi er heldigvis dækket ind, lyder det fra træneren.

Med fire spillere til rådighed til midterforsvaret påtænker sportsdirektør Troels Bech ikke, at Brøndby skal lede efter en ny stopper.

- Først og fremmest er det drønærgerligt for Martin, og vi ønsker ham alle alt det bedste. Vi er fortrøstningsfulde, da vi føler os dækket ind i midterforsvaret ved siden af Daniel Agger.

- Vi er sikre på, at såvel Martin Ørnskov som Jesper Juelsgård kan løfte opgaven. De er et par erfarne herrer, som tilsammen har over 300 superligakampe i bagagen, og så har vi unge Malthe Johansen stående klar i kulissen.

- Han har ved tidligere indhop vist, at han kan løfte de opgaver, han er blevet givet, forklarer Troels Bech.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik