Brøndby lejer Ronnie Schwartz i Frankrig

Ronnie Schwartz skifter til Brøndby på en lejeaftale med indbygget købsoption efter en enkelt sæson i Frankrig.

Fodboldklubben Brøndby har fået en skidt start på sæsonen i Alka Superligaen med to nederlag, og nu forstærker klubben sig i forreste geled for at få vendt den kedelige tendens.

Den tidligere Randers-bomber Ronnie Schwartz skifter efter en enkelt sæson i franske Guingamp hjem til Brøndby på en lejeaftale for hele den kommende sæson.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside.

Sportsdirektør Troels Bech glæder sig over, at konkurrencen i angrebet er øget, hvor klubben frem til mandag kun har rådet over finnen Teemu Pukki, efter at svenske Johan Elmander er sendt ned på midtbanen.

- Vi har været på udkig efter en mulighed for at styrke vores offensiv og dermed øge konkurrencen omkring startopstillingen. Derfor er det glædeligt, at det er lykkedes at lave en aftale med Guingamp og Ronnie Schwartz.

- Ronnie har mange kvaliteter, men det er klart, at hans evne til at score mål er en central del af "pakken". Derudover har han eksempelvis færdighederne til at sætte andre op i offensiven, og så arbejder han stenhårdt, siger Troels Bech.

I sæsonen 2013/2014 scorede Ronnie Schwartz 15 superligamål for Randers.

Bliver opholdet en succes, har Brøndby sikret sig en option i aftalen med Guingamp, der gør det muligt at købe angriberen fri.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik