Brøndby IF kaster millioner efter ny fanzone

Fodboldklubben investerer "et betydeligt millionbeløb" i ny fanzone bag endetribune. Det er den første af sin slags i Norden.

Tilhængerne af fodboldklubben Brøndby IF får et splinternyt område, hvor man kan varme op til kampstart med fadøl og streetfood.

I en pressemeddelelse oplyser klubben, at de på et bestyrelsesmøde har vedtaget at at anlægge en fanzone.

 
 
Foto: Brøndby IF

Brøndby IF oplyser, at fanzonen vil have plads til over 1.000 fans. Der vil være udskænkning af drikkevarer, og man vil kunne købe mad fra foodtrucks. Der er også planer om en udendørsscene og forskellige opholdsområder. 

- Det har længe ligget os på sinde at skabe nogle rammer for vores fans på Brøndby Stadion, som belønner den opbakning vores mange tusinde fans kontinuerligt leverer og som noget unikt i Danmark formår at skabe en international ramme for vores kampe på Brøndby Stadion, siger direktør Ole Palmå i en perssemeddelelse.

quote Vi tror på, at denne permanente fanzone der bliver en del af stadion vil blive taget rigtig godt imod af vores fans.

Ole Palmå, direktør i Brøndby IF

- Derfor indstillede vi til bestyrelsen, at der investeres et betydeligt millionbeløb i en permanent fanzone bag ved Sydsiden, og det har man fra bestyrelsens side nikket ja til. I Brøndby IF er fællesskabet en kerneværdi, og derfor er det kun naturligt for os at prioritere og investere i vores fans, fortsætter han.

Står klar til sommer

Fanzonen bliver etableret i et aflukket område bag ved tribunen Sydsiden i forlængelse af stadion. Der kommer til at være adgang ind til Sydsiden og Loxam tribunen fra Fanzonen

- Rammerne for fanzonen er udformet i tæt samarbejde vores SLO (fankoordinatorer, red) og klubbens fans, så vi er ikke i tvivl om, at fanzonen bliver Nordens bedste, og vil understøtte den fantastiske stemning vores fans allerede skaber på Brøndby Stadion. Vi har det sidste års tid allerede haft stor succes med besøgende foodtrucks og forskellig underholdning bag ved stadion før kampe, så vi tror på, at denne permanente fanzone der bliver en del af stadion vil blive taget rigtig godt imod af vores fans, siger Ole Palmå.

Fanzonen forventes at stå klar henover sommeren. Byggeriet bag ved Sydsiden er allerede påbegyndt og forventes ikke at skabe gener i forbindelse med kampene i foråret


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik