Brasiliens verdensstjerner møder dansk e-Sportshold foran 10.000

Nogle af verdens allerbedste computerkrigere møder snart hinanden i Royal Arena i København. Nu bliver billetterne sat til salg.

En hel ny turnering får premiere den 24. og 25. november, når der skal afholdes BLAST Pro Series i Royal Arena foran 10.000 tilskuere.

De to danske Counter Strike-hold Astralis og North har længe været selvskrevne ved turneringen, men nu er de resterende fire deltagende hold offentliggjort. 

Og det bliver seks af verdens allerbedste e-Sportshold, der skal møde hinanden. 

Nummer et på verdensranglisten, brasilienske SK Gaming, er på listen. Det samme er G2, FaZe Clan og Ninjas in Pyjamas, der ligger henholdsvis nummer fem, seks og 13 på verdensranglisten.

Tæt kamp mellem danskere og brasilienere

Verdensstjernen Gabriel "FalleN" Toledo fra SK Gaming ser frem til Royal Arena og især kampen mod Astralis - på danskernes hjemmebane:

- Jeg ved, vi har en masse fans i Skandinavien, og jeg håber selvfølgelig at se rigtig mange af dem i Royal Arena, hvor Astralis og North helt sikkert vil have fordel af hjemmebanen, siger han i en pressemeddelelse. 

- Kampene mod Astralis er altid vanvittigt intense, og at spille mod dem i Danmark foran en tætpakket arena bliver helt vildt. Det er et virkelig stærkt line-up til turneringen, men vi går selvfølgelig efter at vinde den!

Også Nicolai "dev1ce" Reedtz fra Astralis ser frem til kampen mod verdens nuværende nummer et:

- Vi havde ligget nummer 1 på verdensranglisten i mere end et halvt år, da SK for et par måneder siden overtog førstepladsen. Konkurrencen i toppen af Counter-Strike scenen er benhård, og SK har været vanvittigt gode, siger han. 

 
 

Alle hold spiller på scene

De seks tophold skal kæmpe om en samlet præmiesum på mere end halvanden million kroner. 

Konceptet er udviklet med øje for publikumsoplevelsen i arenaen og bag skærmen, lover arrangørerne.

Derfor vil gruppespillet, der normalt afvikles bag lukkede døre, blive spillet i arenaen, hvor publikum bliver guidet igennem kampene. 

Semifinaler og finale spilles på den store Centre Stage. 

Halvdelen af billetterne er allerede solgt i et lukket forsalg, før det offentlige salg starter torsdag morgen klokken 10.00. 

Mød Peter "dupreeh" Rasmussen og Philip ”aizy” Aistrup fra henholdsvis Astralis og North her:

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik