Brandudsalg i Illums Bolighus: Det ved vi indtil videre

Når Illums Bolighus har ryddet op efter branden, og forretningen åbner igen, så bliver det med et "brandudsalg", hvor kunder kan gøre et kup.

Der arbejdes lige nu i døgndrift for at gøre Illums Bolighus klar til åbning igen, efter der udbrød brand i bygningen natten til søndag.

Når forretningen åbner igen, bliver det med et såkaldt "brandudsalg", hvor kunder kan købe varer til spotpriser. Illums Bolighus forventning er, at man kan få 50% rabat på en større mængde varer.

- Vi vil gerne åbne hurtigst muligt, og give kunderne mulighed for at handle på et brandudsalg, siger Sofie Moll, marketingchef i Illums Bolighus, til TV 2 Lorry.

Illums Bolighus ved endnu ikke præcist, hvornår de forventer at åbne igen. Illums Bolighus administration er lige nu i tæt kontakt med forretningens forsikringsselskab, som skal være med til at bestemme, hvordan det videre forløb skal være.

Planen er dog at åbne i løbet af denne uge.

quote Hvis alt går vel, så åbner vi sidst på ugen.

Sofie Moll, marketingchef i Illums Bolighus

- Hvis alt går vel, så åbner vi sidst på ugen. Vi afventer stadigvæk, hvad vores forsikringsselskab vurderer vi skal gøre. Men det er det, der er planen, siger Sofie Moll til TV 2 Lorry.

Sælger kun varer der er brugbare

Medarbejderne i Illums Bolighus er lige nu igang med at gennemgå sortimentet for at se, hvad der kan sælges. Problemet er ikke, at der er gået ild i varene, men derimod vandskader og røglugt.

- Det er selvfølgelig vigtigt, at vi får et overblik over, hvilke produkter der kan sælges. Vi sælger jo ikke noget, der er ødelagt. Men de varer der vil være i et givent brandudsalg, det vil være varer, som er fornuftige for kunden at købe, siger Sofie Moll.

Brandudsalget kommer blandt andet til at inkludere forskellige tekstilvarer, som ikke har taget stor skade af branden. Men større og mere eftertragtede møbler kan også blive en del af udsalget, når Illums Bolighus åbner igen.

Her følger tre eksempler:

Hans J. Wegner - "Bamsestolen"

 
 
Foto: Grafik: Mia Cassens - TV 2 Kosmopol

Finn Juhl - "Poeten"

 
 
Foto: Grafik: Mia Cassens - TV 2 Kosmopol

 Hans J. Wegner - Skænk

 
 
Foto: Grafik: Mia Cassens - TV 2 Kosmopol

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik