Brand i ungdomsklub koster 4,5 års fængsel

Brand forvoldte skader i millionklassen mod ungdomsklub. Det koster nu fire et halvt års fængsel.

Retten i Glostrup har set med alvorlige øjne på en omfattende brand i foråret, som gik ud over ungdomsklubben Frihjulet i Albertslund.

Fredag er 18-årige Mohsin Masaud af et nævningeting i Glostrup blevet idømt fire et halvt års fængsel, blandt andet for at stå bag branden, som forvoldte skader for over syv millioner kroner.

Ud over anklagen om brandstiftelse under særligt skærpende omstændigheder har Mahsin Masaud været tiltalt for både vold, røveri og andre tilfælde af brandstiftelse, dog af mindre alvorlig karakter.

Ud over fængselsdommen har Mahsin Masaud også fået en løftet pegefinger af retten. Med en såkaldt betinget udvisning har retten nemlig tilkendegivet, at han risikerer en regulær udvisning, hvis han igen forfalder til den kriminelle løbebane.

Tre andre mænd har været tiltalt i sagen. Blandt dem er en blot 16-årig dreng blevet idømt halvandet års fængsel for sin deltagelse i et supermarkedsrøveri og for at stikke ild til plastikcontainere.

Derudover blev en 18-årig mand dømt for røveri, mens en 17-årig dreng blev dømt for tyveri og brandstiftelse. De fik begge et halvt års fængsel, hvor størstedelen af straffen blev gjort betinget.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik