Brand i plejehjem på Frederiksberg

En ældre mand er blevet reddet ud af et plejehjem, der var brudt i brand på Frederiksberg. Hovedstadens beredskab mødte op med ti brandbiler og hjalp manden i sikkerhed.

Branden opstod kort efter klokken halv ni her til aften i en ældrebolig på et plejehjem på Emil Christian Hansens Vej på Frederiksberg. Den ældre mand, der blev reddet ud af lejligheden slap med mindre forbrædninger.

- Vi fik en melding om, at der var brand en form for plejebolig og mødte ekstra talstærkt op. Det gør vi altid, når der er tale om ældre mennesker, fordi der kan være brug for at bære, der var heldigvis kun brug den ene mand, der har havde brug for hjælp, siger vagtchef Henrik Brix, Københavns Politi til TV 2 Lorry her til aften.

Branden berdte sig ikke fra den ældrebolig manden boede i og ingen andre er kommet til skade. Politiet har nu plomberet lejligheden og vil foretage tekniske undersøgelser i løbet af imorgen.

- Vi har ingen mistanke om, at der skulle være noget mistænkeligt bag branden. Vores teori er at der er tale om et uheld, siger vagtchef Henrik Brix, Københavns Politi.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik