To villabrande i Helsingør: Den ene har bredt sig til nabohuset

Brandfolk kæmper lidt nu med to forskellige husbrande i Helsingør.

Opdatering: KL. 15:20: Brandene er nu slukket, men efterslukningsarbejdet fortsætter nogle timer endnu.

Lige nu hærger to husbrande i Helsingør. Politi og brandvæsen er til stede. Seneste nyt i sagen er, at den ene husbrand har bredt sig til naboen, men at situationen er under kontrol. Der er umiddelbart ingen tilskadekomne ved brandene, oplyser Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi kan ikke fortælle så meget på nuværende tidspunkt, og lige nu ved de heller ikke, hvordan brandene er opstået. Men de opfordrer til, at man giver politiet og brandvæsenet arbejdsro, mens det står på. 

Den ene villabrand foregår lige nu på Valnøddevænget mens den anden brand er på Bøgebakken. Begge adresser er i Helsingør. 

Brandene udvikler tyk, grå røg og det har fået flere borgere i Helsingørs Facebook-gruppe til at undre sig og lægge billeder op ad røgen. 

Opdatering: Nordsjællands Politi fortæller nu, at der i forbindelse med slukningen af branden er blevet fjernet gasflasker fra området for at undgå eksplosionsfare. Politiet fortæller nu, at slukningsarbejdet stadig er igang, men brandene er under kontrol.

 
 
Foto: Julie Blicher Mortensen‎

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik