Borgmestre: Løftebrud at droppe motorveje

Sådant lyder det fra seks nordsjællandske borgmestre efter at politikerne på Christianborg har droppet planerne om at færdiggøre motorvejene i Nordsjælland.

De seks borgmestre mener, at de og borgerne i Nordsjælland blev lovet noget andet før valget. Og de vil stadig kæmpe for at der skal være motorveje i Nordsjælland.

Efter at Hans- Christian Schmidt, Transportminister, Venstre, meldte i fredags ud i TV 2 Lorrys udsendelse at der var foretaget et kasseeftersyn, der har vist at der ikke er ret mange penge. Der med såede han tvivl om at der overhovedet er penge til de motorveje, som Venstrefolk ellers argumenterede for under valgkampen ved Folketingsvalget i forsommeren.

- Det er altid trist at nogen går til valg på noget, de så ikke agter at gøre efter valget, siger Thomas Lykke Pedersen, socialdemokratisk Borgmester i Fredensborg Kommune.

Og Benedicte Kiær, Borgmester i Helsingør, Kons., siger til TV 2 Lorry:

- Det er samme skuespil, hver gang der et folketingsvalg. Der er mange, der vil en masse her oppe i Nordsjælland før valget, og så springer de fra det, efter valget. De har skrevet en motorvej i Jylland ind i deres regeringsgrundlag, men vi har også meget infrastrukturmæssigt, der trænger til, at der bliver gjort noget ved. Så det er rigtig, rigtig skidt at høre det her.

De daglige bilkøer har i mange år været en plage for pendlerne, der daglige kører fra Nordsjælland og ind til København.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Handicapparkering

Fra juli får du ekstra smæk for at holde her

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere