Foto: TV 2 Lorry

Borgmester udelukker ikke skolelukninger

Torsdag aften løb den første af TV 2 Lorrys valgdebatter af stablen i Frederikssund. Et af de diskuterede emner, var om landskolerne skal lukkes

Frederikssund er en stor geografisk kommune, hvor borgerne både bor i byen og på landet. En tredjedel af borgerne i Frederikssund Kommune bor i selve Frederikssund by og resten af borgerne bor i de mange mindre landområder.

Men borgerne, som har valgt at bosætte sig i landdistrikterne, føler sig ofte overset, når de sammenligner sig med borgerne, som bor i byen. Især når samtalen på rådhuset falder på skolelukninger. For mange af de mindre skoler, som ligger i landområder i Frederikssund Kommune, har været truet af lukning. Blandt dem er Skuldelev Skole, som for to år siden var truet. 

Læs også Disse tre sager afgør valget i Frederikssund

Til TV 2 Lorrys valgdebat i Frederikssund Kommune denne aften kom politikerne også ind på fordelingen mellem land og by i kommunen.

Blandt andet slået an af Søs Weische, som er forælder til et barn på Skuldelev Skole og er nervøs for de store forskelle mellem land- og byområder i Frederikssund.

Se om spidskandidaterne til byrådet i Frederikssund vil garantere, at der ikke lukkes skoler i videoen her:

09:08 Luk video

Læs mere om kommunalvalget i Frederikssund på vores valgsite her.