Borgmester slap heldigt fra påkørsel

Roskildes borgmester Joy Mogensen (S) blev ved middagstid fredag kørt ned, da hun på cykel var på vej på festival. Hun skulle til at krydse Maglegårdsvej fra Pulsen og havde sat sin fod i jorden, da hun pludselig blev påkørt bagfra. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Bilen havde ikke så meget fart på, så jeg kom heldigt ind under den. Bilisten opdagede ikke, at jeg lå under bilen, før jeg og nogle andre råbte, at han skulle stoppe, fortæller Joy Mogensen.

Hun havde et møde på Roskilde Festivalen klokken 12, hvor hun skulle takke nogle af de fonde, der har givet penge til Rockmuseet, men der nåede hun aldrig ud. Ved uheldet forvred hun knæet og landede med mave og ribben på styret, så hun også her er noget øm, men hun er lettet over, at hun ikke er kommet yderligere til skade.

- I starten er der jo en masse adrenalin, der kører rundt i kroppen, men jeg kan godt begynde at mærke nu, at man ikke skal røre min højre side. Jeg er sluppet rigtigt heldigt, og det er jeg meget glad for. Havde han bare kørt et par kilometer stærkere i timen, og havde jeg landet lidt mere til højre eller venstre, så kunne det være endt meget værre, fortæller hun til DAGBLADET Roskilde.

Om hun kommer på festivalen i morgen eller søndag ved hun ikke endnu. Nu vil hun først og fremmest sørge for at få lidt hvile.

- Jeg er mest bare rigtig træt lige nu, og jeg skal også have ringet og fortalt min mor om uheldet, inden hun læser det i aviserne. Jeg ved ikke, om jeg kommer ud på festivalen i weekenden. Nu skal jeg lytte til min krop, men jeg har da dårlig samvittighed over for alle de mennesker, jeg gerne ville sige tak til, og jeg er ikke ret god til at ligge stille, så nu må vi se, hvor meget jeg kan, siger hun.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik