Borgmester skaffer sine børn luksuslejligheder

Rudersdal Kommunes borgmester Erik Fabrin (V) har brugt sin status til at skaffe både sine to børn samt sin tidligere hustru hver deres luksuslejlighed i Hellerup nord for København. Børnene har endda fornylig fået lov til at inddrage andre beboeres loftsrum til deres lejligheder. Det skriver B.T.

Erik Fabrin er formand for 'Gl. Holtegaard-Bredafonden,' der ejer nogle af Storkøbenhavns mest attraktive lejelejligheder på adressen Sundvej 4-14 i Hellerup.

Som formand i fonden har Fabrin personligt sørget for, at hans to børn Peter Fabrin og Rikke Fabrin har fået rådighed over de mest attraktive lejligheder med udsigt direkte til Sverige til cirka 5.000 kr. om måneden.

Naboerne til Fabrins børn er nu i oprør over, at fonden har givet de øvrige beboere ordre til at rydde deres loftsrum og tørrerum for at give plads til en betydelig udvidelse af de to Fabrin-børns lejligheder, der nu skal indrettes med ekstra 61 kvadratmeter på loftet med panorama-udsigt.

De har derfor klaget til myndighederne over Fabrin-børnenes byggeplaner.

Erik Fabrin selv afviser, at han giver sine børn særbehandling.

- Det er en privat ejendom, og ejerne af en privatejendom beslutter selv, hvem der skal have leje-lejligheder, siger han til B.T.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik