Borgmester: Køge tilhører ikke Bloodz

Borgmester i Køge Marie Stærke (S) tager skarpt afstand fra en udmelding fra medlemmer af banden Bloodz, hvor de hævder at "Køge er vores by". Det skriver DAGBLADET Køge.

- Jeg vil gerne gøre det helt klart; Køge tilhører hverken Bloodz, Black Cobras eller nogen anden gruppering af utilpassede unge, som ikke forstår at opføre sig ordentligt. Køge tilhører alene fredelige borgere - og vi er grundigt trætte af den utryghed og uro, som de gentagne skudepisoder har skabt. Det er fuldstændigt uacceptabelt, siger Marie Stærke.
Bloodz-medlemmerne, der i Køge har været i en længerevarende konflikt med banden Black Cobras, siger blandt andet i en artikel, der blev bragt i Ekstra Bladet lørdag:
"Det er os, Bloodz, der sætter dagsordenen. Vi bestemmer, hvornår krigen stopper."
Weekenden bød desuden på endnu et sammenstød mellem Køges kriminelle grupperinger. Søndag klokken 19.39 kørte flere patruljer til skadestuen på Køge Sygehus, hvor 7-8 personer var tæt på at komme i slagsmål.
De unge blev bortvist på nær to, der havde behov for undersøgelse på skadestuen. Begge med skader, der ikke havde noget med konfrontationen på skadestuen at gøre, skriver avisen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere