Borgere trætte af fedtemøg: "Brug for en langsigtet løsning"

Borgere i Greve Kommune, som bor nær kysten, er trætte af fedtemøg. Det lugter og gør, at borgerne ikke kan bruge stranden.

En lang ildelugtende cocktail af råden tang og alger.

Sådan beskriver man 'fedtemøg', som længe har voldt problemer i Greve Kommuner.

Problemet med fedtemøg er udbredt langs Greve Kommunes godt otte kilometer lange kyststrækning, hvor fedtemøget flyder i land og derefter lægger sig i store bunker langs kysten.

Kim Ravn bor i Greve Kommune tæt ved Mosede Havn, hvor de især kæmper med fedtemøget. Han efterlyser en langsigtet løsning og mener, at kommunen skal forpligte sig til at løse problemerne.

- Vi har lidt udfordringer med tang og fedtemøg, som gør, at det ser farligt ud, og det lugter endnu værre. Ind imellem er der så store bjerge og brammer ude i vandkanten, at det simpelthen er svært at færdes på stranden og i vandet, hvis man kunne tænke sig det, siger Kim Ravn.

- Vi kunne godt tænke os, at politikerne brugte et af de redskaber de har. Og det er at opstille nogle klare politiske, konkrete og forpligtende mål, som de kan sende forvaltningen i byen med, som så kan arbejde på at lave nogle permanente langtidsholdbare løsninger.

Hør hvad politikerne svarede Kim i debatten her:

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik